Thursday, August 9, 2012

ICE CREAM GOLD!!!

hye2... 2nd post 4 today.. nak sembang skit pasal BASKIN ROBBINS BAGI 1 SCOP ICE CREAM ON 8/8/2012.. omg.. nak pengsan tgk org beratur... aku tgk dlm fb je la org upload...walawei... ramainya yg relakan diri... tak sanggup... biarlah keluar duit... penat beratur wehh oiii.... mungkin yang peg 2 umpama semangat untuk HERO MALAYSIA- DLCW...

yang sedihnya...

ada yang tak pergi terawih semata-mata 1 scop ice cream.. biasa penuh malam pergi tp kerana free ice cream sanggup beratur dan tak pergi.. ice cream tak mahal mana pun.. korang mampu peg lepas dapat duit raya nanti... lain la if TUTTI FRUITI OR HAAGEN-DAZS yg offer.. mak sanggup peg weh... hahah... tutti 2 pu  nothing 4 me... kalau haagen bru best... hihih...adooiii.. sedih btol... mmang la sape yang tak nak barang free tp macam tak sedar diri apa cerita.... weeekkkssss!!!!

<3 bye="bye">

2 comments:

::..Kay Ferra..:: said...

Tapi free-free nie yang rakyat Malaysia sangat suka =)

d@r1 ed@!! utk k@m00 said...

yeah.. sgt2 setuju 2... sume suke free je... bayar sume lari.. hihihi