Saturday, December 29, 2012

bangkit...

salam...
wah... malasnya nk update blog.... tp kena juga... sbb sian dia dh bersawang2.... dah la nama laman sesawang.. tmbh buruk sebab penuh sawang... arrrgghhh.. tension betul... hari ni kena kerja... HELLO... NEPAL PUN CUTI TAU... HARI NI DEPA JALAN2 DEKAT KLCC TAU... hahaha.... tak caye pergi la KLCC ari ni... ala2 kat obersea lg... hihiih...

hari ni.... dia tetap tak contact aq... rasa nk buat suprise la... nk belikan dia present... tp xtau nak belikan dia apa... hari tu hari jadi dia... xsalah kan kalau bg dia suprise... i luv suprise... excited bila suprise2 ni... wish me luck n kaya untuk belikan dia hadiah... AMIN....

2013.....
AQ KENA BANGKIT!!!
bangkit untuk satu kehidupan baru... buka hati dan minda... kalau boleh wishlist next year nak holiday je.... nk letak nama2 tempat... tak nak letak mana2 lelaki dalam list... tapi kalau ALIF AZIZ yang datang sumpah tak tolak... gila hensem kot dia 2... hahaha... tp kalau IZUE ISLAM pun ok jugak... MAK SUKE NOK... cutenya dia.. IM MELT!!!!

2013... nk jalan2... nk bersihkan jiwa... kalau boleh nk berhijrah untuk lebih sempurna.... AMIN....
mode nk cari kerja lain pun ada jugak... bukan tak sayang office sekarang.. tp standart gaji menyedihkan.... gaji aq level spm.... aq nk beli umah... nk beli honda CRZ idaman... kalau gaji banyak tu je mcm mana nk beli semua wishlist 2... adeh... pening kepala... nk setup bisnes pun nak pakai modal... kalau gaji ciput mcm mana nak kumpul untuk bisnes.... aarrgghhhh...

MOGA 2013 MEMBAWA SEJUTA PERUBAHAN YANG LEBIH BAIK...

k la.. mau kemas... sudah dekat 1.00 pm... CHA ALIF BA WAU TA...... SALAM...

2 comments:

Anonymous said...

gud luck girl..=)

d@r1 ed@!! utk k@m00 said...

tq syg... u 2